+90 392 444 4 538 info@jetgaz.com

Ev Tüpleri

Jetgaz yarım asırdan fazla süredir müşterilerinin beklentilerini en yüksek seviyede karşılayarak Kuzey Kıbrıs’taki birçok eve girmektedir. Müşterilerimizin konutlarında enerji ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına 10 kg. lık ev tüpü ürünü sunmaktadır.

Bu tüplerin tümü, Jetgaz tesislerinde doldurulduklarının, tüm testlerden geçtiklerinin ve ilk defa kullanıcı tarafından açıldıklarının garantisi olan “Emniyetli, Kaliteli, Sigortalı Bandı”   ile tüketicilere ulaştırılmaktadır.

Ev tüplerini takarken anahtar kullanmaya, vidalamaya, conta değiştirmeye gerek olmaz. Aleve dayanıklı, çocuk kilitli, gaz filtreli metal dedantörle birlikte kullanılır.

Küçük Tüpler

Bu tüplerin tümü, Jetgaz tesislerinde doldurulduklarının, tüm testlerden geçtiklerinin ve ilk defa kullanıcı tarafından açıldıklarının garantisi olan “Emniyetli, Kaliteli, Sigortalı Bandı”   ile tüketicilere ulaştırılmaktadır.

Jetgaz Küçük Tüp kolay taşınabilir yapısıyla pratiktir. 2 kg LPG içeren küçük tüp, geniş çemberlidir. Açık alanlarda ve evde rahatlıkla kullanılabilir.

Kullanım alanları;

  • Piknik ve kamp alanlarında, bahçelerde, salon ve balkon gibi evin mutfak dışındaki bölümlerinde yemek pişirmek, ısıtmak ve çay, kahve yapmak için
  • Balkonda kızartma gibi koku verici yemekleri yapmak için
  • Seyyar arabalarda, stantlarda satılan ürünü pişirmek için
  • Piknik alanlarında, seyyar arabalarda ve balıkçı teknelerinde ışık kaynağı olarak
  • Piknik alanlarında, açık alanlarda, teknelerde, bahçelerde ısınmak için

Bu farklı kullanım alanlarında en yüksek performans ve güvenliği sağlamak için tüplerimizin Jetgaz cihazlarıyla birlikte kullanılması tavsiye edilir.

İşyeri Tüpleri

Jetgaz, işyeri müşterilerinin talep ve beklentilerini karşılamak üzere farklı çeşitlerde tüpler sunmaktadır. Bu tüplerin tümü, Jetgaz tesislerinde doldurulduklarının, tüm testlerden geçtiklerinin ve ilk defa kullanıcı tarafından açıldıklarının garantisi olan “Emniyetli, Kaliteli, Sigortalı Bandı”   ile tüketicilere ulaştırılmaktadır.

Bunun yanında teknik servis ekiplerimiz, olası sorunlarınızı çözmek ve gerekli durumlarda müdahalede bulunmak için 7 gün / 24 saat görev başındadırlar.

Ticari Tüpler

LPG kullanımının evlere oranla daha yüksek olduğu işyerlerinde kullanılmaktadır. 24 kg LPG içermektedir.